magyar english
energiatakarékosság
reklám ajánlatok
szépségkirálynő választás
cégajánló
modell. hostess munkák
 
varrodai munkák
külföldi ajánlatok
egyéb ajánlat Modellajánló ModellajánlóFilmstúdió
 

Cégajánló - A Hungarian Skyline Bt. az alábbi cégeket ajánla


_________________________________________________________________________

Szabad kapacitás

 

218,
Engedje meg, hogy pár szóban bemutassam cégünket. Az Elastic ’91 Kft 1991 óta családi vállalkozásként működik, amely több tevékenységi körrel bír. Egyik fő terület a fürdőruhák gyártása és forgalmazása. Saját márkás termékeink között megtalálhatók női fürdőruhák, férfi és kisfiú úszók, ill. bakfis fürdőruhák, amelyeket főként Magyarországon és Nyugat-Európában értékesítünk.

Kapacitásunk teljes kihasználása érdekében évek óta bérmunkát végzünk nagyobb kelet-európai fürdőruhagyártó cégek részére.

 • Kapacitásunk: 30 ezer darab/év, amely igény esetén 50 ezer darab/évre bővíthető.
 • Telephelyünk Cegléden található a Nyár u. 9. szám alatt, amely megfelel a legkorszerűbb európai követelményeknek. Szakképzett munkavállalóink a legkorszerűbb technológiai háttérrel állnak megrendelőink rendelkezésére. Telephelyünkön bármikor szívesen fogadjuk érdeklődő partnereinket egy üzemlátogatásra.
 • Saját szabászati részleggel, meó és csomagolási részleggel, illetve számítógépes szabásminta szerkesztő programmal rendelkezünk.
Cégünk 9001/14001 ISO minőségirányítási és környezetközpontú irányítási rendszereket üzemeltet.


Legfőbb célunk, hogy aktív résztvevői legyünk a külföldi piacoknak, amellett, hogy jelen vagyunk a magyar piacon is. Úgy véljük, hogy külföldi partnereink igényeit teljeskörűen ki tudjuk szolgálni precíz hozzáállásunknak köszönhetően. Kizárólag megbízható európai partnerekkel kívánunk együttdolgozni azzal a szándékkal, hogy folyamatosan fejlesszük és kiszélesítsük szolgáltatásainkat. Egy esetleges megrendelés esetén legfőbb szempontunk, hogy határidőben, minőségi termékekkel lássuk el megrendelőinket.

Bízunk benne, hogy felkeltettük érdeklődésüket és egy személyes találkozó alkalmával alkalmunk nyílik részletesebben is bemutatkozni.

 

221, Vállalkozásom, Női, férfi és gyerek felsőruházat gyártásával foglalkozik, kb: 25-éves tapasztalattal és vállaljuk továbbá a kész termékek csomagolását és vállfázását is.
Szalagközti végső MEO biztosítja a termék minőségét és jelenleg 9-fővel dolgozunk, mely létszám bővíthető, igény esetén.
Műhelyünk Magyarországon Baranya-megyében található, mely 85-m2-es és bővíthető. Szabászatunk 40-m2-es.
Városunkban található az európai színvonalú hímző és filmnyomó üzem is.
Varrodánk felszereltsége:

 1. gyorsvarró,4 szálas lock ,fedőző ,gombfelvarró ,gomblyukvarró ,ringliző ,patentozó ,ipari vasalók ,vasalóprés . 8 méteres szabászasztal ,kardkéses és szalagkéses szabászgép .

Amennyiben, ha vállalkozásom felkeltette érdeklődését és számíthatok a közös együttműködésre, megrendelési igénye alapján, úgy az alábbi elérhetőségen, várom jelentkezését.

 

222,  A 140 nm területű varrodában 20 szakképzett varrónő, a 140 nm szabászaton 4 fő, illetve az 50 nm befejező egységben 6 fő dolgozik.
Befejező egységünkben minden olyan tevékenységet elvégzünk, amely a késztermék szállítási állapotához szükséges, a szálazástól a gombfelvarrásig, a gomblyukkötéstől a vasalásig,a csomagoláson át a minőségellenőrzésig.

120 nm raktárunkban lehetőség van a beérkező alapanyagok, illetve a szállításra váró kész termékek dobozos vagy vállfás tárolására is. A raktár a varrodával egyetemben mind az autópályáról, mind a repülőtérről könnyen megközelíthető.

A legmagasabb vevői igények és elvárások teljes körű kielégítése érdekében 2016-ban gépparkunk mintegy 90%-át önerőből sikerült lecserélnünk, így immár a legkorszerűbb berendezésekkel tudjuk elvégezni az egyes részfolyamatokat:

 • 7 méter hosszú szabászasztal
 • szálvágós gyorsvarró
 • szálvágós díszfedőző
 • szálvágós, kéttűs, tűrúd kikapcsolós gyorsvarró
 • 3-, 4-, 5 szálas lock
 • hólozó gép
 • cikk-cakk szegőgép
 • stircelőgép
 • gombfelvarró gép
 • szemes-, és sima gomblyukazó gép
 • reteszelő gép

Gépparkunk alapvetően pamutárú gyártására lett kialakítva,de szövött anyagból készült termékek előállítására is alkalmas. A formaruhától a munkaruháig, a prémium kategóriás ruházati árucikkektől a sportruházatig minden igényt ki tudunk elégíteni. (Pólók, ruhák, tunikák, nadrágok, zakók, stb.)
Mind ez idáig több hazai és nemzetközi cégnek volt szerencsénk dolgozni.

Törekszünk arra,hogy elkötelezett,munkájára igényes kollégákkal dolgozzunk, és folyamatos képzésekkel tesszük lehetővé, hogy munkatársaink hatékonyan ellássák a jelenlegi és jövőbeli munkájukat. A munkaerő folyamatos foglalkoztatásának, valamint új munkahelyek létrehozásának érdekében cégünk európai uniós támogatásban részesült, és további pályázatokon való részvételt tervez.

Stratégiai célunk,hogy továbbra is folyamatosan a legmagasabb minőségű szolgáltatást nyújtsuk megrendelőink és potenciális, új ügyfeleink számára.

_________________________________________________________________________

AZ ÖN CÉGÉNEK, VÁLLALKOZÁSÁNAK AJÁNLATA

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Hungarian Skyline Bt. 2009
 
+36 30 / 9462-562 | skyline@hungarianskyline.eu
MSBT.hu design
 
nyitólap e-mail